НКП с три декларации за случващото се в Левски


FUTBOL-TV

НКП с три декларации за случващото се в Левски

Феновете на Левски от НКП написаха три декларации за промените при "сините". Ето какво пишат ултрасите:

С оглед на ситуацията в любимия ни клуб на, който много от нас са посветели живота. От този клуб ни зависи емоционалното състояние било то положително или не спрямо резултатите, които в последните години всички знаем какви са.
С последните събития ние от старата столица (Old Capital Boys) излизаме с този текст. Новото ръководство вчера назначи Ивайло Петков за, спортен директор на клуба. Сигурно повечето от вас след 98-ма са забравили че този човек е пряко свързан с футбола. Бяхме излъгани с назначаването на новия старши треньор бяхме излъгани, че новия спортен директор ще e име, което има сериозна визитка!!! Скъпи Левскари нашите естествени врагове са бившия отбор на ц(*ка, Ботев (Пловдив) и бившия Литекс, който сега се подвизава в София. Толкова ли е важно да има хора в клуба от нашите врагове. Всички помним по какъв начин напусна Люпко всички знаем защо Александър Цветков и Манолев малко преди да подпишат с Левски се отказаха.

Всички знаем кой и как създаде тази лига и в чий интерес.

Не искаме да бъдем повече лъгани.

Ние просто обичаме Левски не ни отнемайте любовта защото няма да успеете. Само Левски София.

Да. Живее България!

Позиция на HD boys:

Вчера Синя България беше неприятно изненадана от новината, че на директорски пост в ПФК Левски е назначено лицето И. Петков. Нашето мнение е, че има много по-достойни личности в чиито вени тече синя кръв! В никакъв случай не бихме искали модела “Универсиадата" да продължава да работи зад стените на Герена, както нашите приятели от Ultra Varna написаха в тяхната декларация. Достойно е, когато обещанията се спазват! Силно искаме и се надяваме, че това решение ще бъде преразгледано и подложено на дълбок анализ, за да може Левски София да бъде отново на върха! А с подобни личности този връх не може да бъде постигнат...
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!...

Трета позиция:

Господин Павел Колев, господин Васил Божков,

В момента в България няма запален левскар, който да не се пита какви ги вършите с "Левски".
Да изгониш Димитър Иванков, човек, който яростно е защитавал цветовете на любимия клуб, за да наместиш там отдавна забравен играч на мутренския ансамбъл на Гриша Ганчев от 90-те?

Звучи като виц, но вие го превръщате в реалност. Има ли нормален човек, който да се съмнява къде лежи лоялността на Ивайло Петков?

Приемаме, че в един клуб, освен собствени ръководни кадри, може да идват и външни, но обикновено това става на база изключителна компетентност в дадена област. Коя е компетенцията на Ивайло Петков, моля обяснете? Амбарцумян?
С действията си оставяте сериозни съмнения, че пред очите ни разигравате сценарий за тоталния крах на този толкова неудобен за всяка власт, но толкова обичан и поддържан клуб.
Изберете дали ще бъдете ръцете, които ще довършат мафиотското дело на БФС, министерството на спорта и задкулисни политически лица от най-високо ниво по заличаването на "Левски" или ще бъдете онези, които да донесат светлина и радост на милион привърженици, чиято благодарност ще е вечна. Засега всячески се стараете да ни убедите в първото.

Времената се менят, конюнктурата се променя, но левскарите не забравят и не прощават посегателствата над святото име и идеята за свободата, които олицетворява нашия столетен клуб.
Ако от високите си кули мислите, че сме безобидни - почакайте. Ние сме на сто и пет, търпяли сме четиресет и пет, можем много да чакаме. Можем и да действаме.

Работете за доброто на "Левски", гледат ви милиони.

  Сподели
367