Лудогорец представи двама нови


FUTBOL-TV

Лудогорец представи двама нови

Ръководството на Лудогорец представи официално двете нови попълнения. На пресконференция в София Мавис Чибота и Дан Битон получиха своите зелени фланелки и позираха за снимка пред медиите.

"Познавам много добре Лудогорец от мачове срещу Беер Шева. Когато чух за тази възможност, изобщо не се замислих“, сподели Чибота. Договорът с конгоалнския национал беше подписан още през февруари, но влезе в сила сега.

Дан Битон изигра силен сезон за Ашдод като в 34 мача отбеляза 6 гола с 5 асистенции. В досегашната си кариера, освен за Ашдод, Дан Битон е играл и за Апоел Беер Шева.

"Искам да постигна големи успехи с новия ми отбор. Надявам се да помогна. Лудогорец е класен тим, който има голям опит в евротурнирите", каза от своя страна Битон.

В момента шампионите са на лагер в "Царско село". В столицата отборът ще се готви до 15 юни, събота. В този период футболистите преминават медицински изследвания и фитнес тестове. На 16 юни започва вторият подготовителен лагер в Австрия.

Преди да отпътуват "орлите" ще изиграят спаринг с Надежда Доброславци, на австрийска земя ще срещнат Триглав Краня, Карабах, Шахтьор Донецк и Ботошани.

330