Загорчич отрече Славия да има интерес към Валери Божинов


FUTBOL-TV

Загорчич отрече Славия да има интерес към Валери Божинов

Старши треньорът Златомир Загорчич си пожела "белите" да бъде по-силин в сравнение с миналия сезон. През последната кампания Славия остана на осмо място в крайното класиране в Първа лига и не успя да се класират в плейофа, който дава право на участие в европейските клубни турнири.


"Дано сме по-силни от миналия сезон и да се представим доста по-добре. Заслужаваме го като клуб. Рано е да се говори цели. При нас трябва да бъдат високи. Задължени сме да бъдем концентрирани, но и дано няма контузени.  Доволен съм, когато работя с младите, но имаме и опитни в състава. Ще продължаваме по същия начин, като ще включим още двама-трима от школата в мъжкия отбор", заяви Златомир Загорчич пред медиите.
Той отрече за интерес към Валери Божинов, който беше освободен от Левски.


Вратарят Георги Петков ще продължи да носи екипа на Славия и през предстоящата кампания.
"Без Жоро не можем. Той е голям човек, капитан на отбора и лидер. Ще продължи и се надяваме да няма контузии. Може много да ни помогне", категоричен беше сръбският специалист.


В следващите дни славистите ще преминат функционални изследвания и на 13 юни отборът заминава на лагер в Банско, където ще бъдат изиграни пет приятелски мача. Предвидена е и шеста контролна среща, но тя ще се проведе в София непосредствено преди старта на новия сезон в Първа професионална лига.
Очаква се "белите" да се разделят с Александър Станисавлевич, Душан Лалатович, Преслав Петров и Кристиян Пешов, докато Тони Иванов беше преотстъпен в ЦСКА 1948.


Владимир Семерджиев, Китан Василев и Димитър Буров, които бяха преотстъпени в други отбори през миналия сезон, повече няма да бъдат част от Славия.

  Сподели
441