Берое започва подготовка в сряда


FUTBOL-TV

Берое започва подготовка в сряда

Отборът на Берое ще направи първата си официална тренировка за новия сезон в сряда (12 юни) от 18:30  ч. Заниманието ще се проведе на Спортна база "Берое“ (бивш стадион "Локомотив“).

В 17:15 ч. треньорският щаб на тима ще даде пресконференция на стадион "Берое“ за представители на медиите. Пълната и подробна програма за лятната подготовка ще бъде обявена непосредствено преди това.

Иначе днес започна полагането на новата тревна настилка на стадион "Берое“. До края на седмицата се очаква целият терен да бъде покрит и работата да премине в следващ етап. Както е известно преди седмица Берое започна планирана реконструкция на тревното покритие. Новата настилка е най-ново поколение селектиран тревен чим с подобрени износоустойчиви свойства. С подмяната на тревата ще се извършат и редица манипулации, свързани с подобряване на дренажните свойства на хранителната зона. Ще бъдат подменени и разпръсквачите на поливната система. Очаква се теренът да бъде напълно готов за старта на шампионата в средата на месец юли.

 

  Сподели
420