Добри Митов: Случайни хора няма в ЦСКА!


FUTBOL-TV

Добри Митов: Случайни хора няма в ЦСКА!

"Работи се постоянно по селекцията. Може да има входящи или изходящи трансфери. Целта е да имаме футболисти на всяка една позиция. Новите не са случайни, а са играчи с доказани качества. Сега трябва да се подготвим добре, новите да се адаптират бързо, да направим добра подготовка и да сме готови за предизвикателствата. Чакаме жребия за Лига Европа. Знаете целите какви са. За ЦСКА те винаги са титла и Купа на страната. Надявам се да зарадваме всички наши фенове и накрая да вдигнем трофей. Казах го и преди - за отбор като ЦСКА е много важно да вземе трофей. Всичко друго... да не казвам провал, но не се гледа с добро око", заяви треньорът на ЦСКА Добромир Митов на първата си пресконференция за новия полусезон.

"Напрежение в ЦСКА винаги има. Тук винаги се работи под напрежение. Аз се чувствам готов и за това приех предизвикателството. Разликата в предния сезон беше в двубоя с Лудогорец, който трябваше да спечелим. Дано сега да сме постоянни, да правим по-малко грешки и накрая ще видим къде ще финишираме. Един треньор е доволен, когато има широчина и дълбочина в състава. Редно е да имаме дълга резервна скамейка. В даден сезон ще имаме нужда от всеки един състезател. Знаете - получават се контузии, картони и т.н. Бодуров и Турицов имаха контузии. Последният още е с травма, а Бодуров дано да е готов. Евандро също имаше проблем, но сега нямам информация да е контузен", добави още наставникът на "армейците".

"С Пенев и Петрович сме в отлични отношения. Подробности няма да казвам, но всичко е перфектно. Мисля, че ще бъдем една идея по-добри от миналата година. Дано да имаме шанс и късметът да е с нас. Чакаме предизвикателствата. Ще се трудим и ще видим какво ще стане. Казах на играчите, че срещу нас се играе на 100%, а ние трябва да играем на 200%. Надявам се да постигнем един добър синхрон. Нашият отбор има потенциал. Случайни хора няма в този клуб. Трябва да се печелят мачовете", завърши Добри Митов.

  Сподели
425