Боримиров опроверга думите на Колев: С него няма как да съм приятел!


FUTBOL-TV

Боримиров опроверга думите на Колев: С него няма как да съм приятел!

Отстраненият от Левски директор на школата Даниел Боримиров даде днес пресконференция за медиите след раздялата му с тима. Легендата на "сините" опроверга думите на изпълнителния директор Павел Колев. Последният наскоро заяви, че двамата с Боримиров са добри приятели.

"От клуба никой не ми е поискал отчет за свършената работа. В последните дни чух изказването на Павел Колев. Той твърди, че сме приятели. Нека ви кажа моето мнение, тъй като това не отговаря на истината. Познати сме, да, но не и приятели. Тази дума за мен значи много и не знам как с човек, който сме се виждали рядко и сме контактували малко мога да го нарека приятел. Никога не сме разговаряли за школата на Левски. Последната седмица преди моето отстраняване от клуба имахме две срещи с него, но на тях се изискваха ремонтът на общежитието и подмяната на тревното покритие. Бях му дал параметрите за ремонта колко ще струва, както и подмяната на тревното с изкуствено покритие. Нищо не ми бе изтъкнато като причина за моето отстраняване", коментира Боримиров.

"За мен неочаквано се разделихме, тъй като щом човек си върши добре работата. Мисля, че базата, с която ние разполагаме, ако я съпоставим с тези на Лудогорец и Ботев, то ние сме като "джудже". Ако Левски има тези възможности, щяхме да изглеждаме много по-мащабно. Дано това да стане и да си върнем мястото, където трябва да бъдем", продължи бившият директорът на школата.

  Сподели
376