Димитър Пенев: От толкова много акъли - вече 20 години нищо не правим


FUTBOL-TV

Димитър Пенев: От толкова много акъли - вече 20 години нищо не правим

"Тези въпроси не трябва пред вас да ги коментирам. Първенството, което мина вече съм го коментирам. Сега да се повтарям ли? Съвети не се дават. Когато имаме разговори - казвам точните приказки. Акъли не трябва много да се дават. От толкова много акъли - вече 20 години нищо не правим", заяви днес един от треньорите на ЦСКА Димитър Пенев.

"Това, което го публикувате в пресата - целите са първо места и добро представяне във всички турнири. Важното е самите изпълнители на терена да чувстват старите задачи, старите разбори - имам предвид успехите на ЦСКА. По-бързо трябва да се приспособят, да знаят за кой клуб играят. Това не се отнася само за ЦСКА, а и за Локомотив, СлавияЛевски, Ботев. Самите изпълнители трябва да знаят кой отбор защитават и какви са целите. Дали Добри Митов се консултира с мен? Тези въпроси са лично наши. Моето мнение си е за мен, още е рано да го коментираме. Чакаме последното решение за стадиона", каза още Стратега, който коментира и темата с националния ни отбор:

"Жалая успех на Краси. Беше добър футболист. Доказа, че може да бъде добър треньор. Пълен успех му желая. Трябва да бъдем равни с Чехия".

  Сподели
423