Серия от слухове за треньори и играчи в ЦСКА


FUTBOL-TV

Серия от слухове за треньори и играчи в ЦСКА

В днешния ден плъзнаха доста слухове по повод селекцията на ЦСКА. Една от най-сериозните въпросителни е свързана с името на евентуалния нов треньор на клуба. По информацията на FTV преди два дни Стамен Белчев е отказал да се върне на "Армията" и е взел решение да остане в Арда Кърджали.

При това положения днес има информация в част от медиите, че Христо Янев може да се завърне начело на тима, като в щаба му ще влиза Люпко Петрович, който ще има думата за почти всичко. Последният по всяка вероятност ще бъде "треньор в сянка", но все още не е ясно дали "старши" ще се води Ицо Янев или ще остане Добри Митов.

Друг вариант за ЦСКА е бившият треньор на Ботев Пловдив - Николай Киров. Той обаче едва ли ще иска някой друг да взима решение, вместо него.

Слухове днес имаше и по отношение на бъдещите футболисти на отбора. Логично един от тях е свързан със Спас Делев. Той наскоро разтрогна договора си с Погон Шчечин. Спас е има разговори с ЦСКА, но все още изчаква оферти от чужбина, а такива вероятно ще има от Турция.

Непотвърдена информация има и за 26-годишния Брайт Адае, който евентуално може да пристигне на "Армията" като свободен агент. За последно той е играл във втородивизионния италиански Асколи. Освен това от ЦСКА търсят и резервен вратар, който да замести напусналия Данте Стипица.

За изходящи трансфери също не липсват слухове. Не е изключено един от тях да бъде свързан с Тиаго. Той бе един най-добрите футболисти на клуба, но не е изключено да напусне, ако се намери отбор, който да плати трансферна сума за него, която не е никак малка. Жеферсон, както и играещите под наем Нуно Томаш и Жоржиньо също може да не продължат кариерите си при "армейците".

  Сподели
383