Ники Михайлов недоволен от решението на баща си: Това беше безсмислен плейоф


FUTBOL-TV

Ники Михайлов недоволен от решението на баща си: Това беше безсмислен плейоф

"Не малка, ами голяма мъка. Беше мач с голямо напрежение за нас. В крайна сметка завършихме с 10 точки повече от 4-тия и трябваше да го играем този безсмислен плейоф. На нас ни коства много, а на Етър нищо. Единственото хубаво е, че зарадвахме феновете с победата, не толкова с играта ни. Разочароващ сезон. Хубавото е, че всичко свърши, а сега се очакват новите неща, които ще се случат в тима сега", заяви вратарят на Левски Николай Михайлов, който видимо не бе доволен от формата на Първа лига, който бе одобрен от шефа на БФС Борислав Михайлов. 

"Аз лично искам да благодаря на феновете за подкрепата към мен и към отбора. За мен да - разочароваш сезон. Не може да си трети, в последния момент да спасяваш квотата за евротурнирите. Това е несериозно. Моят Левски от преди 13 години - всички го помните. Трябва да върнем клуба към тези славни времена. Има нови хора в лицето на Павел Колев, който е голям професионалист. Ще има нови футболисти, други си тръгват. Още не знам дали ще остана. Коментирали сме, че ще седнем да говорим. На този етап това не се е случвало. Аз сега отивам на лагер с националния отбор. Със сигурност ще коментираме с Павел Колев как стоят нещата. Ще видим новите треньори какво ще кажат. Ники Михайлов е най-малкият проблем на Левски. Аз съм казал, че искам да остана. Щастлив съм тук на "Герена". Друго няма какво да кажа", каза още Ники Михайлов.

"Аз откакто съм си тръгнал. тук не се е променило грам. Било то съблекални или ДЮШ... Взимат се едни чужденци, кои доказани, кои не. Виждате борчовете на клуба. Павел Колев каза, че е ситуацията не е добра, но се надяваме това да се промени. Не съм аз човекът, който да коментира. Аз гледам да си свърша работата. Хубчев не е имал разговор с мен. Нямам информация какво ще се случва. Договорът ми изтича, ще видим дали ще подпиша нов", добави стражът на "сините". 

"Нямам очаквания към Краси Балъков. Аз го познавам като един велик български футболист, постигнал много, както в България, така и в чужбина. Нямам наблюдения. Днес си казахме "здрасти" и си пожелахме успех. Аз ще гледам да си върша работата", каза още Михайлов.

  Сподели
448