Балъков: Левски ни излъга, не ни надигра


FUTBOL-TV

Балъков: Левски ни излъга, не ни надигра

"На фона на 90-те минути - беше интересен мач за феновете, които обичат футбола. Аз съм доволен. Особено от начина по който младите футболисти играха. Можеше и по-добре. Трябва да се има предвид, че Етър Велико Търново от години не е имал толкова важен мач. Казах и на играчите, че няма какво да навеждат глави. Направиха добър сезон. Пожелавам им всичко най-добро. Човек се учи от загубите. Ние ще си вземем урок. Левски не ни надигра. Те просто ни излъгаха", заяви треньорът на Етър Красимир Балъков.

"Гледате големите отбори - Манчестър Сити, Барселона и Ливърпул. Ние трябва да учим футболистите на този футбол - динамичен и приятен за окото. Ние нямаше как да изневерим на нашия стил. Аз оставам в Етър един компактен отбор - един голям колектив. Надявам се Община Велико Търново да помогне това нещо да се запази и отборът да се развива в позитивна насока. Разделям се с Етър, чувствата ми остават до края на живота ми. Този клуб ме е създал и няма как да бъде иначе", добави още Бала в последния си мач за Етър. След това той коментира и темата с националния отбор:

"Аз докато съм селекционер - няма да има хора, които да ми се месят. Аз викам състезателите, които да отговарят на това, което искам да играем. Нямаме Марадона, Пеле, Меси или Роналдо. Или ще успея, или ще съм поредният, който се е опитал и ще си е тръгнал. Не мога да викна всички млади играчи. На мен не ми е дадена задача да подмладявам отбора. На мен ми е дадена задача да класирам отбора на Европейски. С Хубчев имах няколко разговора, но за жалост той нямаше много време. Със сигурност отново ще го потърся. При него имаше добри резултати, но той вече не е селекционер", завърши Бала.

  Сподели
417