Георги Тодоров: ЦСКА нямат по-добра защита от нас, а са допуснали с 20 гола по-малко!


FUTBOL-TV

Георги Тодоров: ЦСКА нямат по-добра защита от нас, а са допуснали с 20 гола по-малко!

"След като сме поели да свършим някаква работа, аз държа тя да се свърши както трябва. Двубоят беше равностоен. Аз вече казах, че Етър са дисциплиниран отбор, който играе добре. Беше ни много трудно. Доста нерви изхабих", заяви треньорът на Левски Георги Тодоров след успеха над Етър.

"Благодаря на Валери Божинов. Той е изключителен човек. Не връщам жеста за това, че той преди време беше казал добри думи за мен. Той е положителен човек. Радвам се, че влезе и вкара гола. Като влезе му казах да играе за него и за мен. Радвам се, че спечелихме с този гол. Не всяка смяна е добра, но в случая е печеливша. Аз приключих! Благодаря на футболистите и на екипа, с който работих. Работихме много сериозно и без тях нямаше да успея. Вече ме чака работа в школата. Радвам се, че свърших работа", добави още Тодоров.

"В момента Левски не е готов. С идването на новия треньор, с неговите виждания и евентуална селекция - Левски може да изглежда по съвсем различен начин. Надявам се да не е както беше през тази година - да загуби по такъв начин от толкова слаб отбор. Не го заслужава никой. Съветите към Петър Хубчев ще са лични. Няма да стане това през медиите. С него сме в добри отношения. Аз се радвам, че такъв човек ще поеме Левски. Ние трябва всички много да му помагаме. Чета в медиите разни неща за дефанзивен футбол и т.н. В момента наистина трябва да се обърне внимание на играта в защита на целия отбор. От нападателя до защитниците. 37 гола сме допуснали - с 20 повече от ЦСКА. Не смятам, че защитата на ЦСКА е по-добра от нашата. Желая успех Петьо Хубчев. Успех за него ще бъде успех и за Левски. Имам качествени хора. Младите хора трябва да имат повече време", добави Тодоров в последните си мигове на треньор на Левски.

  Сподели
412