Георги Тодоров: Левски трябва да спечели квота за Лига Европа!


FUTBOL-TV

Георги Тодоров: Левски трябва да спечели квота за Лига Европа!

Старши-треньорът на Левски Георги Тодоров призна, че очаква тежък мач в баража с Етър за Лига Европа. Това е последна битка от кампанията и за двата тима, като на "Герена" ще се реши последният роден участник в евротурнирите. 

"Надявам се хората, които почиваха, а някои от тях имаха и леки травми, дано всичко е наред за утре. До вчера Тиам не тренираше, но от днес ще е в строя и мисля, че няма да има проблем за утре. Отборът ще изглежда така, както в последните мачове. Костов има проблем с коляното и това пречи в тренировъчния процес. Нормално е да не е в оптимална форма, но се надявам да покаже най-доброто от себе си в последния мач и да помогне на отбора да спечели баража", коментира Тодоров.

Относно съперника наставникът на "сините" коментира, че Етър са дисциплиниран и добър отбор.

"Изобщо не си правя илюзии, че ще ни бъде лесно, още повече наблюдавайки последния ни мач на "Герена". Ние трябва да играем изключително агресивно и да не им даваме трайно да владеят топката. Трябва да търсим да си решим мача и да не допускаме грешки в защита, което е един от проблемите ни. Всичко може да се случи в този бараж, надявам се да няма продължения и дузпи, но за всичко сме готови. Има ли го? Има го! Може ли да стане Може! Преди две години имаше едни инфактни дузпи срещу Верея, така че... Аз не смятам ще се приберат и само ще се защитават. Последният мач на "Герена" с тях, който завърши 2:1, виждате какво поведение имаше Етър първото полувреме. Те водеха, владееха инициативата и това в никакъв случай не бива да се допуска", сподели още Тодоров.

"Задачата не е поставена отнякъде, а за всеки един човек в клуба трябва да е тази - да спечелим квота за Европа", завърши Тодоров.

  Сподели
374