Фенове на ЦСКА сигнализират до УЕФА за мача Лудогорец - Черно море


FUTBOL-TV

Фенове на ЦСКА сигнализират до УЕФА за мача Лудогорец - Черно море

Случката с играчите на Черно море, които бяха обвинени в манипулиране на мач, може да има обратен ефект. Ръководството на "моряците" изгони от отбора Георги Илиев, Виктор Генев, Пламен Димов, Петър Витанов и двамата вратари - Георги Китанов и Иван Дюлгеров. Всички те са били подложени на детектор на лъжата, а след това бяха отстранени от тима, като от ръководството на варненци ги обвиниха в симулативна игра в мача с ЦСКА, който бе преди няколко седмици.

Феновете на ЦСКА обаче са на друго мнение. В официалната група на "армейците" във фейсбук - мнението на повече привърженици е, че зад цялата случка стои ръководството на Лудогорец. Запалянковците на ЦСКА дори масово изпращат сигнали до УЕФА за това, че Черно море са играли без основните си играчи във важния мач срещу разградчани, в който се решаваше шампионската титла на страната.

Ето какво пише един от модераторите на групата в съобщение до всички фенове на тима:

"Армейци, представям ви текст, който можете да изпратите до UEFA Integrity платформата. По този начин ще можете да подадете сигнал за уредения мач между Разград и Черно море, който ни лиши от титлата. Бъдете активни!" линк тук: https://integrity.uefa.org/index.php?fbclid=IwAR2_w8LlSvZwdghPK-mAQWhBn9ECWqiPeuWC1D_d87Xbjc9FGdvzuPIYSZ8.

Очакванията са, че скоро ще има повече яснота по темата.

  Сподели
371