Камбуров развали празника на Левски и продължава да пише лични рекорди (видео)


FUTBOL-TV

Камбуров развали празника на Левски и продължава да пише лични рекорди (видео)

Берое се наложи с 3:1 над Левски в среща от последния кръг на редовния шампионат в Първа лига. За пореден път в кошмар за "сините" се превърна Мартин Камбуров, който донесе победата на своя тим, при това навръх 105-ия рожден ден на Левски. Все пак трябва да се отбележи, че рожденниците играха днес с голяма част от резервните си играчи, тъй като наставникът на тима Георги Тодоров реши да запази титулярите за важния бараж срещу Етър, след който ще стане ясен и последният ни участник в Лига Европа.

Берое успя да излезе напред в резултата в 28-та минута, когато топката бе центрирана в пеналта на гостите. Там Камбуров игра с глава, а Бриджидо прати топката в мрежата с красив удар от въздуха – 1:0. Тимът от Стара Загора удвои своя аванс в 50-та минута. Бриджидо пусна добър извеждащ пас за Камбуров и нападателят не сбърка, пращайки топката в мрежата на "сините“ за 2:0 и своето 15-то попадение за сезона.

В 70-та минута Мартин Д. Петков падна в наказателното поле след съприкосновение с Бандаловски и реферът отсъди дузпа в полза на "сините“. Зад топката застана Валери Божинов, който успя да прати топката в мрежата, въпреки че Перниш хвана ъгъла на изпълнението – 2:1.

Минута преди края на мача Стоян Иванов се пребори отлично пред наказателното поле, отне топката и се озова на стрелкова позиция. Младият талант на "зелените“ пусна топката покрай вратаря, а Камбуров не сбърка пред опразнената врата – 3:1. Гол номер 219 за нападателя в елита и негов 16-ти за сезона и 18-ти срещу Левски.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
452