Левски започва продажба на билетите за баража за Лига Европа


FUTBOL-TV

Левски започва продажба на билетите за баража за Лига Европа

Билетите за предстоящия бараж за Лига Европа, в който Левски е домакин, вече са пуснати в предварителна продажба. "Сините" обаче все още не знаят името на своя противник, като той ще бъде ясен след изиграването на двубоя Етър - Славия.

Иначе пропуски ще се продават във феншопа на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (28.05.) билети ще се продават на касите пред Сектор "STRABAG" и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 14:00 до края на първото полувреме. Сезонните абонаментни карти ще са валидни и за тази среща. Ето какво обявиха от организаторите на събитието:

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. И в баража отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор "STRABAG" – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. ще влизат на тези места също срещу 10 лв. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор "STRABAG".

Цената за ВИП Семейния сектор "Vivacom" е 30 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 40 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор "STRABAG".

Срещата бараж на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов“ е на 28.05.2019 г. (вторник) от 20:00 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "STRABAG" - 10 лв. (Блок 1,2,3,4,5, 6, 7 и Прес ложа), 20 лв. (Ложа 2 и 3), 50 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 7 лв.

Сектор "Б" - 5 лв.

Сектор "Г" - 5 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор “Г".

  Сподели
421