Митов: Левски имаха само един удар, нe ни затрудниха


FUTBOL-TV

Митов: Левски имаха само един удар, нe ни затрудниха

"Изключително ценна победа. Знаете, че това е дерби и няма значение кой на коя позиция е в класирането - важното е да се печели. Най-голямото дерби на България. Радвам се, че сме победители. През второто полувреме надиграхме отбора на Левски. Използвахме си шансовете и отбелязахме голове. Те имаха само един удар в очертанията на вратата. Не успяха да ни затруднят - да отбележат гол или да имат някакви ситуации. Контролирахме мача до края", заяви треньорът на ЦСКА Добромир Митов след успеха над Левски.

"През първото полувреме може би имаше малко напрежение във футболистите. На полувремето свалихме напрежението. Точно това им казах на почивката - да се успокоят, както и, че те имат нужните качества, просто трябва да използват възможностите си. При този резултат няма от какво да не съм доволен. Надявам се да спечелим и в последния мач, а Лудогорец да стъпи накриво", добави още Митов.

"С Люпко Петрович и Димитър Пенев сме непрекъснато заедно и коментираме. Всеки дава своя принос. Имаше и дузпа за нас. Говорих с играчите. Пинто ми каза, че е имало над 100% дузпа. Щом има дузпа - трябва да се дава. Момчетата издържаха до края. Прилично темпо. За тактика няма да говоря. Това е решение на треньорите. Опитваме се да обясним на играчите, че те наистина могат да са шампиони. Нищо не е загубено. Не зависи само от нас, но момчетата вярват. Позитивни са и се стараят по време на тренировките", каза още треньорът на ЦСКА

  Сподели
401