Готвят чистка в Лудогорец, не е изключена и нова треньорска смяна


FUTBOL-TV

Готвят чистка в Лудогорец, не е изключена и нова треньорска смяна

В средата на миналата седмица собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази подкрепа към треньора Стойчо Стоев. Босът обаче не пропусна да отчете сериозния спад в представянето на тима. Стори го, преди разградчани да се изправят срещу Левски (1:1).

В двубоя със “сините" тимът за пореден път разочарова и то много сериозно. Така серията без шампионатен успех набъбна вече на 4 мача след загубата на “Тича" и равенствата с Берое, ЦСКА и Левски. Играта никаква я няма, а смятаната за сигурна титла може да се изплъзне в последния момент. С такова представяне на отбора Стойчо Сотев много трудно може да запази поста си, още повече пък ако не бъдат завоювани златните медали в първенството, информира “Тема спорт".

Едно е ясно - играта и резултатите на Лудогорец не кореспондират с големите заплати, които се плащат в Разград. И няма да е никаква изненада, ако Лудогорец започне следващото първенство с нов треньор.

Предстоящата пауза ще е изпълнена с промени. В тима ще бъде влята много свежа кръв. Новите попълнения ще бъдат поне 4. Едно вече е сигурно - конгоанският нападател Мавис Чибота. За двама от настоящия състав пък е ясно, че няма да продължат с клуба - това са бразилците Натанаел и Лукас Саша. Част от сънародниците им могат да ги последват към изхода - Ренан дос Сантос, Рафаел Форстър и др.

  Сподели
429