Добри Митов: Приказката продължава!


FUTBOL-TV

Добри Митов: Приказката продължава!

"Приказката продължава! Мечтаем за шампионска титла и ще направим всичко възможно, за да я постигнем. Ще направим всичко възможно да спечелим оставащите ни два мача, а Лудогорец дано да стъпи накриво и да вдигнем купата", заяви треньорът на ЦСКА Добромир Митов след успеха над Берое.

"Най-важното в един двубой е да се спечели. Важен е единствено и само точковият актив. Специално за този мач - това е един доста негостоприемен стадион. Играхме срещу добър отбор и успехът е още по-ценен. Честитих на момчетата, поздравявам и публиката. Гледаме отбора на Лудогорец да стъпи накриво, а ние да спечелим срещу Левски и Ботев. Ние също стъпихме накриво, трябва да бъдем честни. Дано до края да не правим повече грешки. Всеки бърка, дано да не сме ние", каза още Митов.

"Казах на момчетата, че ще имаме шансове. Трябваше да вкараме втори гол и да приключим мача, но не стана. В крайна сметка сме щастливи, че успяхме да запазим този гол. Надявам се Бодуров да е готов за Левски. Медицинският щаб работи и прави всичко възможно това да стане. Не е само Бодуров, имаме и други проблеми. Но имаме 25 души и разчитаме на всички. Тези момчета имат потенциал и трябва да го доказват по всяко време. Аз винаги съм оптимист. Ако не съм - няма да се занимавам с тази професия. Работим, фокусирани сме да печелим до края", добави наставника на ЦСКА.

  Сподели
485