Георги Тодоров: Запазих няколко момчета, все пак предстои най-важният мач - срещу ЦСКА!


FUTBOL-TV

Георги Тодоров: Запазих няколко момчета, все пак предстои най-важният мач - срещу ЦСКА!

"Смятам, че стана интересен мач. Второто полувреме особено бе доста атрактивен мач за публиката. В крайна сметка футболът е за феновете. При първия гол нищо не си мислих. Единствено се надявах да не допуснем втори гол, защото тогава нещата щяха да станат доста тежки", заяви треньорът на Левски Георги Тодоров след равенството с Лудогорец

"Чак много промени не съм правил. Иван Горанов имаше една лека контузия в глезена. А освен това има и натрупани картони. Тиам пък го запазих, заради картони. Станислав Костов - за три дни трудно може да изиграе два мача. Той имаше проблем с коляното. Това диктуваше тези промени в състава. Контузии? Не знам, сега ще видя момчетата. Надявам се да няма нови контузии, за да можем да се подготвим за мача, който е най-важен за феновете - мача с ЦСКА", добави още Тодоров.

"И да съжалявам за нещо, то мачът вече е приключил. Имахме възможност да спечелим трите точки. За съжаление не успяхме. Радвам се, че момчетата проявиха характер", завърши наставникът на "сините". 

  Сподели
378