Дузпа, картони и незадоволително реми между Лудогорец и Левски


FUTBOL-TV

Дузпа, картони и незадоволително реми между Лудогорец и Левски

Лудогорец и Левски завършиха наравно - 1:1 в дербито от 8-ия кръг на шампионския плейоф в Първа лига. Ремито не устройва и двата отбора, тъй като разградчани са в борбата за поредната си шампионска титла, а сега разликата с преследвача ЦСКА може да бъде скъсена на една точка. "Сините" пък се опитват да стигнат до второ място, което да ги лиши от бараж за класиране в Лига Европа.

Всичко най-интересно се случи след почивката. Реферът Николай Йорданов показа цели три червени картона след почивката. Първо Деян Иванов беше изгонен в началото на втората част за игра с ръка, след която домакините получиха дузпа в 49-ата минута. Козмин Моци се разписа от бялата точка, давайки аванс на лидерите в класирането.

С човек повече и гол преднина играчите на Стоев Стоев позволиха резултатът да бъде изравнен. Първо Драгош Григоре беше изгонен в 69-ата минута за втори жълт картон. Живко Миланов изравни от фаул в 72-ата минута, но  останаха съмнения дали е имало нарушение на Горалски. Пет минути преди края на редовното време Анисе Абел също беше пратен под душа, като и двата червени картона на "зелените" бяха срещу Станислав Иванов.

Така интригата остава за първите три места.

  Сподели
393