Шоу в Общинския съвет! Атанас Узунов нахлу като смърф (видео)


FUTBOL-TV

Шоу в Общинския съвет! Атанас Узунов нахлу като смърф (видео)

Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов направи голямо шоу на днешната сесия на Общинския съвет, информира Plovdiv24. Бившият международен съдия нахлу в залата, преоблечен като смърф. Малко след това той подари жълта купа за салата на своя колега от БСП Иван Петков - Бебето, който е привърженик на Ботев Пловдив.

Поводът естествено бе спечелването на историческата първа за Локомотив Купа на България след снощния успех над Ботев с 1:0.

Ето какво заяви Узунов от трибуната на ОбС:

Малко съм развълнуван, а и не съм спал. От името на ръководството на Локомотив Пловдив искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както и самите футболисти. Искаме да благодарим за организацията, която направиха Община Пловдив и пловдивската полиция - нямаше никакви произшествия на отиване и връщане. Доказахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е столица и на футбола. Доказахме, че футболът е една социална магия, която обединява много хора.

Малко след мача имахме телефонно обаждане от премиера, който благодари за шоуто, което представиха двете агитки и поздрави Локомотив Пловдив за спечелването на Купата.

И последно - аз имам една закачка с един мой колега - както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков. 20 дни от Ботев тръбяха по медиите, че купата е жълта. Този трофей обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта. Да си прави салата в нея. Вътре има няколко бонбони - сини и червени.

Снимка: Plovdiv 24

585