Крушарски: Локомотив върви към Европа


FUTBOL-TV

Крушарски: Локомотив върви към Европа

Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски бе повече от щастлив след триумфа на тима му във финала за Купата на България срещу Ботев Пловдив

"Достатъчно говорих. Купата е наша. Щастието е огромно, да са живи здрави момчетата да вземат ШЛ. Аз казах, че ако паднем няма да си тръгнем. Случи се най-приятното бихме ги с добра игра, за каквато да говоря. Желая успех“, започна Крушарски пред Дарик радио.  

 
"Гледайте и ще видите. Аз съм се захващал с две работи и съм ги довършил до край. Футболът се превърна в нещо невероятно той ми носи радост щастие и нов живот“, каза още Крушарски.

"Тази заслуга е лично на футболистите. Аз съм бил винаги локомотивец. От четири години правя всичко за Локомотив. Аз бях тук в София, когато разбрах, че момчетата имат проблем по пътя. Ако този мач беше в Пловдив, може би щеше да има още по-голяма атмосфера. Празникът е невероятен“, коментира още пред DIEMA SPORT благодетелят на "черно-белите“.

"Естествено е целите да ни се повишават. Локомотив върви към Европа. Мисля, че ще имаме добри успехи“. 

"Аз не поемам обещания. Аз поемам това, което мога да свърша. Това, което върша, го върша що годе перфектно“.

"Малко ли бяха критиките към мен. Човек трябва да бъде над нещата. Да приема негативните и да гледа само позитивите“.

"Момчетата казаха, че премиите не ги интересуват, а ги интересува само финала. Какви ще бъдат премиите, ще реша аз“, сподели за финал Крупшарски.

  Сподели
424