Балъков: На първия ми лагер ще повикам повече футболисти


FUTBOL-TV

Балъков: На първия ми лагер ще повикам повече футболисти

"Преди два месеца когато вие завъртяхте моето име като селекционер, това не стоеше на дневен ред за мен, предполагам, че и за БФС. Затова футболът е велика игра и има неизвестни. Днес виждате, че съм тук и искам да ви поздравя за оракулските възможности, които имате, все пак познахте. Искам да поздравя и да благодаря на президента на БФС за голямото доверие, което ми гласуват. Осъзнавам, че е малко времето, което имам до тези квалификации", сподели новият селекционер на България Красимир Балъков.

"Предстои ни лагер с националния, на който ще вземем много играчи, повече от обикновено. Имаме проблеми с някои опитни футболисти, надяваме се да се изчистят до 29 май. Ще вземем повече футболисти поради това. Искам да говоря и със самите играчи. На този лагер ще има повече футболисти."

"Ние имаме един приоритет – да се подготвим по най-добрия начин за съперниците, които имаме. Важно е да възстановим футболистите след тежък сезон. Влизам във време, в което приключва първенството, има проблеми при самите състезатели, край на сезона, физически са изморени. Имаме необходимото време, ще опитаме да направим сплотен и боен екип."

Красимир Балъков сподели, че се е разбрал с ръководството на Етър да довърши сезона. "С Етър ще завърша сезона, там нещата са подготвени и за след сезона. Няма да има проблеми нито от една страна, ще завърша сезона с Етър, надявам се спокойно и успешно."

  Сподели
412