Пуснаха билетите за Вечното дерби


FUTBOL-TV

Пуснаха билетите за Вечното дерби

Билетите за предстоящото домакинство на Левски срещу отбора на ЦСКА от 9-ти кръг на плейофите на ППЛ на 21.05. (вторник) от 18:00 часа вече са пуснати в предварителна продажба. Ето какво обявиха от организаторите на мача:

Припомняме, че поради категоризацията на срещата като "високо рискова“, билети няма да се продават на каса в деня на мача (вторник, 21.05), а единствено онлайн. Затова не забравяйте да си закупите пропуск от каса до 20.05. включително.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. 

За Ваше улеснение, в понеделник, 20.05., билети ще се продават и на касата на ул. "Ген. Гурко" пред централния вход на Националния стадион "Васил Левски" от 10:00 до 19:00 часа.

Всички фенове на Левски, които са закупили Пакетен билет, ползват 50% намаление на билета за "А" или "Б" сектор за двубоя срещу ЦСКА. Единствено трябва да представят своя Пакетен билет на касата при закупуването, за да получат своето намаление. Притежателите на Пакетен билет, които ще закупуват пропуск онлайн, трябва да приложат първите 20 цифри от баркода на Пакетния си билет, за да закупят пропуск с 50% намаление за мача срещу ЦСКА. 

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Левски е домакин на ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски“ на 21.05.2019 г. (вторник) от 18:00 часа.

Цени на пропуските за срещата: 

Сектор "А" Ложи 3 и 7 - 30 лв. (за привърженици на Левски)

Сектор "А" – 15 лв. (привърженици на Левски) 

Сектор "Б" - 10 лв. (привърженици на Левски)

Сектор "В" - 15 лв. (привърженици на ЦСКА)

Сектор "Г" - 10 лв. (привърженици на ЦСКА) 

321