Георги Тодоров: Тежко е да играеш на Герена, а да нямаш победи


FUTBOL-TV

Георги Тодоров: Тежко е да играеш на Герена, а да нямаш победи

"Тази седмица мина по-леко. Миналият път говорихме с вас медиите, че победите създават спокойствието. Много съм доволен от старанието през тази седмица и се надявам, че това ще си проличи в мача. Колкото до Костов - имахме разговор с него и мисля, че той разбра за какво става въпрос. Това са недопустими неща в професионалния футбол. Той каза, че е реагирал срещу публиката, но няма значение - пак не е добре. В групата за мача ще попадне Сейдахмет, всички други са здрави", заяви треньорът на Левски Георги Тодоров преди двубоя срещу Черно море.

"Черно море няма голяма проблеми, и в началото на сезона бяха сред стабилните отбори. Те ще бъдат освободени психически, защото не играят за нищо, Имат един наистина добър треньор и поддържат едно добро ниво. Ще ни бъде изключително трудно, трябва да прекъснем тази серия от 4 мача без победа на 'Герена". Не знам дали се е случвало друг път.  Трябва да подходим с агресия и желание, притеснява ме, че играчите се подвизават в известно напрежение. Ще с постарая да не е така, но това си зависи от тях. Ще се постарая да мсе без напрежение и да победим, защото е важно. Всичко зависи от играчите. Надявам се да играят спокойно, няма причина да не е така. Играем на "Герена"! Трябва да търсим победата, не ме интересуват точките. Направиха хубав мач в Пловдив, това трябва да ги успокои. Наистина е тежко да нямаш победа четири мача на "Герена".", сподели още Тодоров. 

Според него все пак по-реалистична към момента изглежда възможността Левски да мине през бараж за Европа, така че победите до такъв евентуален мач са задължителни, за да може да влезе отборът със самочувствие в такъв сблъсък. 

"То е до характер. Не е много лесно в Левски, в ЦСКА е същото. Отговорността е голяма и не всеки може да я носи. Не съм останал с впечатление, че публиката ги притеснява. Тя ги подкрепя във всеки момент. Вие си спомняте преди какво беше - при равен мач какво ставаше на "Герена". Това е последният ни мач, евентуално може да има бараж. Ако не направим една добра игра и победим, ще е притеснително." 

"Надали има някой да не се притеснява, ако Левски пропусне участие в Европа. Не е проблем само на футболистите на Левски въпросът с характера, не бих казал, че са слабохарактерни. Сега говорим за Черно море, баражът е след две седмици, тогава ще говорим за него", заяви треньорът и говори за представянето на младите момчета.

  Сподели
415