Стойчо Стоев: ЦСКА ще имат подкрепа от феновете, но ние сме свикнали да играем така


FUTBOL-TV

Стойчо Стоев: ЦСКА ще имат подкрепа от феновете, но ние сме свикнали да играем така

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция два дни преди гостуването на ЦСКА.

"Мачът неминуемо е решителен. За всички е ясно, че това е двубой за шампионската титла", коментира Стоев. "Играем с конкурента, който е на 3 точки. Няма как този сблъсък да не е решителен и за двата отбора. Трябва да сме пределно мотивирани. Самите футболисти осъзнават важността на двубоя. Знаят, че този мач може до голяма степен да определи кой да е шампион. Виждам, че мотивацията на момчетата преди двубоя е на пределно ниво", допълни специалистът.

Той не се притеснява от факта, че стадионът може да е пълен по време на мача с ЦСКА. "И двата отбора искат победата. Ясно ми е, че ЦСКА ще има огромната подкрепа на привържениците си. Ние сме свикнали да играем под натиска на фенската маса. Това за нас не е от голямо значение. По-скоро ще е от значение за противника. Това ще е допълнителен стимул за тях", категоричен е Стоев.

"Важен е само нашият подход към срещата и да използваме потенциала, който имаме. Важен обаче е само крайният резултат. Не отиваме с мисъл за равенство, а да победим. Футболистите са здрави, нямам проблеми в това отношение. Трябва да се има предвид, че съм треньор от два месеца. Повече коментар от мен ще има след края на сезона. Напрежението ще даде отражение върху качеството на играта. Този мач е важен за цяла България. Но футболът ще вземе предимство, тъй като и двата тима се опитват да играят красиво", вярва треньорът на Лудогорец.

  Сподели
410