От Верея отрекоха да са имали китайски партньори


FUTBOL-TV

От Верея отрекоха да са имали китайски партньори

Днес в 11,00 часа ръководството на Верея ще даде пресконференция в конферентната зала на стадион Трейс Арена.
На срещата с медии, шефовете на клуба говориха за изхвърлянето на клуба от Първа лига, заради обвиненията за черно тото.

“Китайски партньори нямаме и никога не сме имали. Имаше разследване на прокуратурата с въпрос да ли познаваме четири китайски имена. Въобще не съм контактувал с китаец. Това са митове, че съм се виждал с някой китаец и съм го представял пред отбора", каза директорът на клуба Християн Първанов.

"Наехме адвокатска кантора, която ще поиска днес или утре документите, за да обжалваме. Трябва да преценим дали има смисъл от това обжалване и какъв може да бъде крайният резултат. Не съм запознат в детайли с правилника на футболния съюз", заяви Първанов.

"Вариантите за бъдещето не са много - да играем в Б група или в Трета лига. И двата са възможни. Ние искаме да останем в професионалния футбол, но ще видим как ще се развият събитията. За мен това е кампания и срещу БФС, и в частност към президента на БФС г-н Михайлов. Явно, за да се изложи българския футболен съюз. Прокуратурата ни е потърсила, ние сме отговорили, но това беше на полусезона. Надявам се и на нас да ни бъдат предоставени документите от БФС", смята Християн Първанов.

  Сподели
403