Томаш: Лично от Алекс Фъргюсън знам, че един отбор задържа нивото си до 4 години


FUTBOL-TV

Томаш: Лично от Алекс Фъргюсън знам, че един отбор задържа нивото си до 4 години

"Искахме да победим. Получи се едно добро първо полувреме за нашия отбор. Малко не ни достигна. Детайли ни липсват, за да можем да затваряме такива мачове. Доволен съм от играчите. Със смесени чувства съм. Не бива да ходим от едната крайност в другата. Трябва да седим здраво стъпили на земята. Ние, като клуб, футболисти, треньори - трябва да се развиваме, за да радваме публиката. Благодаря на феновете за подкрепата", заяви треньорът на Берое Александър Томаш след равенството с Лудогорец.

"Сега да съжаляваме, че не победихме - вече е късно. Футбол се играе със самочувствие, със сърце, с глава. Това, че ни изравниха в последната минута не е случайно. Не бива да се заблуждаваме. Късметът отива при този, който го иска. Трябва ни още много работа. Аз вярвам, че във всеки мач можем да надиграем съперниците си. Можем да победим всеки отбор. Но, ако играем под възможностите си - можем да паднем от всеки един отбор", добави още Томаш.

"В тези мачове аз ще решавам кой ще остане. Догодина ми е трета година. Искам да виждам това лице, което виждам в последно време. Да, знам, че има спадове, навсякъде има спадове. Не може да държиш топ ниво. Лично от сър Алекс Фъргюсън съм чувал, че един отбор - максимумът, който може да задържи е 4 години! И на втората година трябва да започнеш да подменяш. По един или по двама. В България по 7 години! Явно сме в страната на чудесата", завърши Томаш.

  Сподели
484