Люпко Петрович ще води ЦСКА, ако Любо Пенев си тръгне


FUTBOL-TV

Люпко Петрович ще води ЦСКА, ако Любо Пенев си тръгне

Опитният сръбски специалист Люпко Петрович почти сигурно ще води ЦСКА до края на сезона. Това ще стане факт, ако официално Любо Пенев напусне треньорския пост на "червените".  На този етап се знае само, че Пенев е пред раздяла с "армейците", а на всичко отгоре насрочената за днес пресконференция на настоящия наставник бе отменена.

Не е изключено още днес Пенев ще си стегне багажа от "Армията", а ако това стане - до края на сезона тимът ще бъде воден от Люпко Петрович. 

"Червените" се изправят срещу Черно море в събота от 17:30 часа във Варна, а според слуховете в медийното пространство - Любослав Пенев е отказвал да пътува с отбора за морската столица. "Червените" летят за Варна от летище София тази вечер в 20:00 часа. 

Иначе Люпко Петрович в момента е на работа в ЦСКА, като длъжността му е да търси бъдещи нови попълнения от чужбина. У нас Петрович е водил още Литекс и Левски.

След края на сезона е много вероятно сърбинът да се върне на старата си работа като главен консултант в ЦСКА, а отборът да бъде поет от друг специалист. Не е изключено това да бъде Красимир Балъков, а в медийните среди се спрягат още имената на Николай Киров и Христо Янев.

  Сподели
425