ЦСКА няма да задържи Жоржиньо и Томаш


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да задържи Жоржиньо и Томаш

Жорже Фернандо Барбоса Интима или познат като Жоржиньо няма да бъде закупен от ЦСКА през следващия сезон. В момента бразилецът играе под наем на "Армията", като в договора му има опция за закупуване след края на шампионата, но шефовете на "червените" едва ли ще се възползват от нея. Причината за това е, че Жоржиньо не се представя на нужното ниво.

Подобно е положението и с Нуно Томаш. Защитникът също играе под наем в ЦСКА, като в началото на престоя си даде добро първо впечатление, като бързо си спечели титулярното място в сърцето на отбраната. В последно време обаче той се представя доста слабо, като всички в клуба са ядосани на защитника след последния двубоя за първенство срещу Ботев Пловдив. Томаш е с основна вина и за двата гола във вратата на столичани, след като бе надигран от нападателите на "канарчетата". Освен това очакванията са, че Кристиaн Димитров ще бъде едно от новите попълнения и именно той ще бъде титуляр в отбраната до капитана Николай Бодуров.

Все пак очакванията са, че Жоржиньо и Томаш ще получат още малко шанс за изява и ще трябва да се опитат да променят мнението на треньорския щаб, ако искат да останат в ЦСКА.

  Сподели
516