Любо Пенев: Вероятно не притежаваме достатъчно качества


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Вероятно не притежаваме достатъчно качества

"Ботев успя да ни надиграе с това, че бяха по-търпеливи. Отборът ясно знаеше и искаше да приеме играта в своята половина. Ние не можахме да вкараме гол, оголихме се в защита. Те са качествен отбор с добри изпълнители и ни победиха. Това е истината", заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев след новата загуба от Ботев Пловдив.

"Първото полувреме беше добро за нас. До отбелязването на първия гол - стояхме добре. Повтарям за пети или шести път от няколко минути насам - не вкарваме ли голове, няма шанс да победим. Това е! А, за да вкараме голове - трябва да шутираме в посока на противниковата врата. Това е есенцията на футбола! Лесно и простичко. Най-вероятно не притежаваме достатъчно качества. Ще се опитаме с много тренировки да побутнем този талант и да започнем да вкарваме голове", добави още Пенев.

"Не се случва за първи път. Аз отчитам хубавите неща. Това е много важно, ако искаме да сме първи, да сме шампиони. Аз уча момчетата да бъдем един агресивен отбор. Да играем близо до противниковата врата. А там да вкараме голове. Това е. Мисля, че се изчерпах пред вас - медиите", завърши Любо Пенев. 

  Сподели
478