На Армията вече може да не гледат Лудогорец! ЦСКА става шампион, ако не допусне грешка


FUTBOL-TV

На Армията вече може да не гледат Лудогорец! ЦСКА става шампион, ако не допусне грешка

Грешката на Лудогорец вчера е добра новина за ЦСКА. Разградчани загубиха от Черно море във Варна, като това е шансът на хората на Любослав Пенев, ако искат да спасят сезона и то подобаващо. Какво следва за "армейците": Само победи до края на шампионата ще гарантират титлата с минимум точка аванс пред Лудогорец. В момента "червените" изостават на пет от "зелените", но все още не са изиграли двубоя си от кръга.

Ето и всички мачове на ЦСКА до края на сезона:

На тима предстои гостуване на "черната котка", която ги отстрани от турнира за Купата на страната - Ботев Пловдив. Двубоят в Коматево е този понеделник от 20:00 часа. След това е гостуването на Черно море. Срещата във Варна е ден преди празника на ЦСКА - 4 май от 17:30 часа.

Седмица по-късно - на 11 май ЦСКА приема Лудогорец, като това може да се окаже разковничето в шампионата. Двубоят на "Армията" е с начален час - 19:00. Не по-трудно ще бъде кръг по-късно, когато "червените" ще гостуват в Стара Загора на Берое. Срещата е насрочена за 18 май от 19:00 часа. Следва Вечното дерби, което ще е на Националния стадион на 25 май от 19:00 часа. При победи във всички тези мачове, то стадион "Българска армия" отново ще е препълнен до краен предел срещу Ботев Пловдив, когато е и последният двубой на ЦСКА. Той ще бъде на 29 май от 19:00 часа.

  Сподели
565