ЦСКА няма да сменя Пенев с треньора на Ботев Пловдив


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да сменя Пенев с треньора на Ботев Пловдив

Ръководството на ЦСКА не обмисля треньорска смяна към този момент, разбра FTV от достоверен източник. Днес в медиите излезе информация, че "червените" ще сменят Любослав Пенев след края на сезона, като гласен за негов заместник е треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров. Спекулациите бяха, че  освен това с евентуалното привличане на Белия от “Армията" виждат надежда, че биха могли по-лесно да вземат Тодор Неделев и Кристиан Димитров, които така ще получат възможност да продължат да работят с досегашния си наставник.

Истината е, че последният почти сигурно ще бъде ново попълнение на ЦСКА, но Тодор Неделев се оглежда за трансфер в чужбина. Колкото до треньорска смяна - такава не се очертава в скоро време. "Любо Пенев си остава треньор на ЦСКА. Трябва да се издъни много сериозно и да не класира отбора дори за Лига Европа, за да се обсъди евентуално негово освобождаване, а това едва ли ще стане. На него ще се разчита да води тима в евротурнирите", обяви източникът ни.

Иначе Николай Киров има договор с Ботев Пловдив за още един сезон, като ръководството на "канарчетата" ще направи всичко възможно той да остане и за по-дълго.

  Сподели
478