Дерменджиев: Това, което се случва в националния отбор не ме интересува!


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Това, което се случва в националния отбор не ме интересува!

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев говори пред медиите преди мача от предстоящия кръг на Първа лига срещу Берое. Наставникът коментира и слуховете за оставка на Петър Хубчев като треньор на националния отбор. Както е известно част от медиите от преди време пращаха Хубчев в Левски за сметка на Дерменджиев.

"Това, което съм говорил със собствениците на клуба - си остава за мен! Аз имам дългосрочен договор, а това, което се случва с националния отбор, не ме интересува. Интересувам се от мача утре с Берое и да си върша работата професионално. Може да ви се стори странно, но харесвам обстановка, в която има напрежение и изисквания. Привържениците на Левски са в правото си, защото години наред нямат повод за радост. Мисля, че до година-две Левски ще се върне към победите и времената, когато е ставал шампион", категоричен бе Дерменджиев.

"Имаме доста голяма група контузени играчи. Ще има промени, но ще е в рамките на нормалното. Утре ще видите състава. Берое се очерта през последните години като отбор, който търпи развитие. Имаха няколко мача, които ги загубиха, но специално за утрешния мач искам да го изиграем както трябва  и да победим. 2-то място? Прави сте, че е важно. Ние ще направим всичко възможно да спечелим всичките си мачове до края и да променим временното си класиране. Анализи на ЦСКА няма да правя. Те си имат треньор и ръководство, да си мислят", заяви Дерменджиев.

  Сподели
476