Любо Пенев: Поздравявам и двата отбора за прекрасния мач!


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Поздравявам и двата отбора за прекрасния мач!

"Искам да поздравя и двата отбора за прекрасния мач през всичките 90 минути. За мен се получи един спектакъл. За жалост - в такива битки единият трябва да отпадне, а другият продължава. Проспахме 45 минути. Очаквано Ботев се затвори, това не беше изненада за нас. Трябва да имаме търпение и нещата ще се получат. Не ми хареса, че лесно подаряваме топката. Правим подаръци, а на нас никой нищо не ни подарява. През второто полувреме нещата се коригираха. Играхме добре до последните две-три минути. Подценихме тази ситуация от корнера", заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев след двубоя с Ботев Пловдив.

"Опитваме се да играем атакуващ футбол и да се защитаваме далеч от нашата врата. В някои случаи се получава. Днес - при тези наши пропуски... Винаги инструктирам момчетата, че не трябва да се поддават на емоциите. Много добро второ полувреме - от 0:2 до 3:2, но видяхте какво се случи в последните минути", добави треньорът на столичани.

"Аз също прегледах ситуации, защото знаех, че ще ми зададете въпроси за съдията. Не искам думите ми да се интерпретират неправилно. Апелирам съдиите да виждат това, което виждат. Няма значение дали ще е за нашия отбор или срещу него. Не искам помощ или да ме ощетяват. Така искам да ме разберете. При дузпата за ЦСКА имаше доста хора. Няма да давам оценки. Дузпата? За такива нарушения при нас - наши футболисти бяха наказани. Бодуров? Той е капитанът на отбора и отсъствието му в такива мачове не е желателно", каза треньорът на "червените".

"Поздравявам нашата публика. Перфектна, както винаги. Жалко, че не изпълнихме задачата си. Ние сме млад отбор. Аз съм взискателен, но е факт, че липсва опит. Вървим по добър път. Момчетата се стараят, но никой не е застрахован от подобни грешки в мачове като този", добави Пенев.

  Сподели
430