Дерменджиев: Любо Пенев е добър треньор, ще мотивира добре отбора си за дербито


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Любо Пенев е добър треньор, ще мотивира добре отбора си за дербито

"ЦСКА ще бъде много концентриран. Мачът им с Ботев Пд за Купата няма нищо общо, мисля, че дори го бяха подценили леко, но двубоят сега ще е различен. Трябва да се концентрираме върху това какво ще покажем на зеления терен, за да може феновете да бъдат доволни от играта ни. Любо Пенев е добър треньор, той умее добре психологически да въздейства на играчите, да им намери добре позициите, има визия за отбора, качеството на игра значително е подобрено на ЦСКА, затова смятам, че трябва да направим добър и зрелищен мач", заяви треньорът на Левски Георги Дерменджиев на днешната си пресконференция преди Вечното дерби.

"Не мисля, че мачът с Лудогорец бе пораженчески. Той бе добър за нас. Вярно е, че имаме проблеми с контузени и наказани, но някои се връщат. Ще имаме 11 човека на терена. За момента обаче се запазва списъкът с контузените. Когато младите момчета се представят добре, ще бъде направено така, че да имат повече игрови минути", каза той.

"Искам съдиите да ги оставим да свирят нормално, много ги коментираме преди и след мачове, нека да ги оставим да свирят това, което виждат. Важен е мачът за нас, всички точки са важни за нас. Като заряд, и този мач приемам като останалите, искам играчите да бъдат концентрирани и да зарадваме феновете с добра игра", добави още наставникът на Левски.

  Сподели
395