Любо Пенев: Има хора, които са заинтересувани от тези съдийски решения


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Има хора, които са заинтересувани от тези съдийски решения

"Пропуснахме 15-20 минути и допуснахме два гола. Направихме няколко корекции. Имахме разбор на почивката и се върнахме в мача. С човек по-малко имахме добри ситуации за трети гол, но не стана. Те ни вкараха. Това е положението. След седмица е реванша, който е важния мач. Ние ще бъдем домакини. Целта я преследваме. Това искам да кажа. Борим се за победа и да елиминираме Ботев", заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев.

"В индивидуални разбори няма да влизам пред вас журналистите. Днес направих 3-4 играчи, с цел някои да почиват. Имаме доста мачове и трябва да сме максимално свежи. Вниманието ми почва да се насочва за мача в събота. Друго искам да кажа. Днес играха два отбора, които са можещи, кадърни - стана много добър двубой, а защо му трябваше да главния съдия да го разваля? Даже имам предложение - до края на сезона само той да ни свири. Той нали беше най-добрият за 2018-та? Прекрасен, безпристрастен, всичко е точно... Вие искате аз да кажа нещо и аз ще го кажа. Този човек днес развали празника! Много са положенията. Няма как да не видиш фаул в центъра на терена, който е за жълт картон. Игра с двете ръце в наказателното поле. Човекът подминава всички тези неща. Все ми се струва, че не е нормално и не е редно. Бикел не е за гонене, но нека да си гледа записи. Те се подиграват с нашия труд - на треньори, на отбори. Но има хора, които са заинтересувани от тези "грешки". Но това ще свърши - рано или късно, да знаете! Обградени сме, трябва да разкъсаме обръча възможно най-бързо", добави треньорът на ЦСКА.

"Момчетата бяха мотивирани, но пропуснаха 15-20 момчета. Не ме интересува, че е турнирен резултат. Аз им го казах, те ме разбраха и се върнаха с два гола, с добра игра, при това с човек по-малко", завърши Любо Пенев.

  Сподели
442