Дерменджиев: Доволен съм от младите, Цветкович няма да остане в Левски


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Доволен съм от младите, Цветкович няма да остане в Левски

"Мач с мач не си приличат. Този мач беше по-различен от последния срещу Лудогорец. Влезнахме добре в мача, имахме ситуации, но не се получи. След това направихме две грешки и Лудогорец ги реализира. Доволен съм от младите. Те трябва да се каляват в такива мачове. Ние го имаме това като политика - да изграждаме отбор с млади момчета, но това ще стане постепенно. Има материал за работа", заяви треньорът на Левски Георги Дерменджиев след загубата от Лудогорец.

"Раздялата с играчите не е прибързано решение. Това е стандартна ситуация. С Цветкович имахме уговорка, че той ще тренира с отбора и евентуално, ако се наложи - ще влезе в игра. Той даде 100% от себе си. Не, той няма да остане. Горанов? В такива мачове, може да се получи контузия или наказание. Но ние имаме и други играчи за следващия мач", заяви още треньорът на разградчани, който коментира и скандалната ситуация с Моци:

"Това си е негово решение. За мен не е редно да се прави такова нещо пред едни фенове, които живеят за отбора, подкрепят отбора и да бъдат провокирани. Мисля, че не е нормално. Той трябва да отговори на вашите въпроси, а не аз".

  Сподели
509