Лудогорец с важен успех над Левски в София - съдийски грешки белязаха мача (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец с важен успех над Левски в София - съдийски грешки белязаха мача (видео)

Лудогорец се наложи над Левски с 2:0 на стадион "Васил Левски" в среща от плейофите в Първа лига. Двубоят ще се запомни и с множеството съдийски грешки. В 11-ата минута Марселиньо чукна пас над защитата на Левски към Клаудиу Кешеру, но реферът вдигна несъществуваща засада и спря страхотна атака на разградчани.

В 14-ата минута нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру удари бранителя на Левски - Иван Горанов в главата. Реферът обаче прецени да не показва червен картон картон. Друг спорен момент бе в 50-ата минута, когато Козмин Моци фаулира Давиде Мариани в половината на Лудогорец, но съдията не пожела да покаже втори жълт картон на звездата на шампионите. Малко след това от Левски имаха претенции за дузпа. Иван Горанов се озова в наказателното поле след пас от Станислав Костов. Зад гърба му беше Вандерсон, а след съприкосновението футболистът на Левски падна на земята, но реферът не посочи бялата точка.

Иначе Клаудиу Кешерю беше точен в 37-ата минута, а Козмин Моци удвои в 80-ата минута от дузпа. За нарушението беше изгонен Иван Горанов. Заради радостта си след гола и румънецът беше изгонен. Така Лудогорец си спечели три точки, с които продължава да води пред основния си претендент - ЦСКА.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
473