Томаш: Поздравявам феновете на ЦСКА - така трябва да подкрепят отбора си


FUTBOL-TV

Томаш: Поздравявам феновете на ЦСКА - така трябва да подкрепят отбора си

"Дайте да говорим за футбол. Искам да говоря за футбол. Не ви разбирам въпросите на вас журналистите. Значи... този резултат се получи, заради индивидуалната класа на някои футболисти на ЦСКА. Това е детайл и струва пари. Предният мач на "Българска армия" не ми хареса, но днес съм с високо вдигната глава. Момчетата искаха да играят футбол. Бяхме на нивото на ЦСКА, на моменти бяхме по-добри. Аз съм играл на този стадион и знам какво става по трибуните, когато ЦСКА вкара ранен гол. Тук е моментът да поздравя публиката на ЦСКА. От доста време не съм ги виждал да си подкрепят отбора по този начин. Това е пътят", заяви треньорът на Берое Александър Томаш след загубата от ЦСКА.

"Ние играхме последните минути с човек по-малко, заради контузен състезател. Ние можем да промени някои фактори. В България съдийството е фактор, но много съм малък още за тези неща. За всичко сме виновни ние треньорите. Трябва да помисля, но имам вина, със сигурност. Но не е имало друг отбор, който да дойде тук и да вземе топката на ЦСКА. Четох едно интервю на бившия треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро. Аз самият съм играл тук и имам над 200 мача за ЦСКА. Но какво казва той: Повечето отбори идват тук и са загубили, преди да е започнал мачът. Опитах се да вдъхна увереност на момчетата преди мача", добави Томаш.

"Гледаме европейски футбол и искаме така да бъде и тук. На стадиона да идват деца, баби, да става празник. Вчера гледах запис на мачове, когато Берое става шампион. Това е празник. Ние трябва да работим за футбола, а не да чакаме футбола да работи за нас. Казвам и на футболистите да изпитват удоволствие от футбола", каза още Сашо Томаш.

  Сподели
423