ЦСКА се справи с Берое и настигна Лудогорец (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА се справи с Берое и настигна Лудогорец (видео)

ЦСКА записа победа с 2:0 при домакинството си на Берое в среща от плейофната фаза на Първа лига. "Армейците" вече дори се изравниха по точки с лидера Лудогорец, но разградчани все още не са изиграли двубоя си от този кръг.

Иначе Евандро откри резултата в 13-ата минута от дузпа, която сам си изработи. В края на мача Кристиян Малинов вкара хубав гол, с който оформи крайния резултат. Иначе проблеми имаше и пред двамата треньори. Любослав Пенев извърши смяна доста рано в мача, след като принудително терена напусна Тиаго след няма и три минути игра. В края на двубоя контузия получи и Малинов, като тепърва ще става ясно колко сериозни са травмите и на двамата.

Халфът на Берое Владимир Гаджев се оказа, че е със скъсан ахилес. Бившият капитан на Левски влезе като смяна в 75-ата минута на срещата и малко след това напусна терена. При ситуация в игрова обстановка той се приземи лошо на левия крак и напусна терена само 3 минути, след като влезе, а старозагорци завършиха мача с 10 души.

Освен това Александър Томаш замени принудително и Никита Баранов. Последният все още не е ясно колко време ще отсъства от терените, докато ситуацията с Гаджев е доста неприятна и той ще е аут до края на сезона. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
483