Промяна: Левски приема Лудогорец на Националния стадион


FUTBOL-TV

Промяна: Левски приема Лудогорец на Националния стадион

Ръководството на Левски обяви, че домакинството срещу Лудогорец от третия кръг на шампионския плейоф е преместено от "Герена" на стадион "Васил Левски". Както е известно, двата тима излизат един срещу друг тази неделя от 19:00 часа. Малко по-късно от БФС потвърдиха промяната, като съобщиха, че клубът от Разград е дал своето съглавие.

Ето официалното съобщение, публикувано на сайта на "сините":

В неделя (14.04) от 19:00 часа Левски ще приеме Лудогорец в мач от третия кръг от плейофите на Първа Професионална Лига на Националния стадион "Васил Левски", а не на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Всички привърженици, които са закупили вече билет за мача, ще могат да влязат с него и на Националния стадион. Същото се отнася и за тези, които вече са се сдобили с Пакетен билет за домакинските срещи на отбора, като билетите важат за съответния сектор. Тези, които са си закупили вече билет за Сектор "STRABAG"  на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов“, както и за Семейния сектор, ще бъдат настанявани в Блок 9 на Сектор "А“ на Националния стадион.  

Очаквайте по-късно през деня подробна информация относно подновяването на предварителната продажба на билети за срещата срещу Лудогорец.

  Сподели
432