Левски с изцяло нова защита срещу Лудогорец


FUTBOL-TV

Левски с изцяло нова защита срещу Лудогорец

Доста проблеми се очертават пред наставника на Левски Георги Дерменджиев за двубоя с Лудогорец. Както вече стана ясно уут поради натрупани жълти карноти са Луи Нганиони и Нуно Рейш. Днес стана ясно, че по доклад за един мач е санкциониран и капитанът Живко Миланов. 

Все пак има и една добра новина, а тя е, че контузията на централния защитник Седрик Унтонджи не е толкова сериозна, колкото се очакваше. Той няма счупена ключица, а прегледите са показали, че играчът е с разтегнати връзки. Все пак шансовете му да играе срещу разградчани са доста малки, но по всяка вероятност ще попадне в групата за мача. До последно Дерменджиев ще разчита на него, като в минутите преди мача ще стане ясно дали ще може да се рискува с неговото включване в игра..

В противен случай Левски ще трябва да намери нови четирима бранители в сравнение с тези, които започнаха като титуляри срещу Черно море. Към въпросните отсъстващи защитници трябва да бъдат добавени Давид Яблонскии Милош Цветкович, за които шефовете на "сините" обявиха, че вече няма да разчитат на тях. Така групата ще бъде допълнена с юноши, като не е изключено някой от тях да направи дебют. Друг вариант пред Дерменджиев е да направи рокади с иначе титулярни играчи.

  Сподели
494