Томаш: Този път ще пресираме, ще създадем ситуации и ще победим ЦСКА


FUTBOL-TV

Томаш: Този път ще пресираме, ще създадем ситуации и ще победим ЦСКА

"До 25-ата минута ние бяхме отборът, който доминираше чисто футболно и изцяло. Винаги казвам, че това е психология. Това казах и на футболистите преди мача - когато вкараме гол, искам да отбележим още един. Тогава можем да кажем, че у футболистите на Ботев ще има умора. Такава нямаше. Ботев е единственият отбор, който през тази година няма загуба. Това не е случайно. Те имаха психологически комфорт. Там беше разковничето", заяви треньорът на Берое Александър Томаш за мача срещу Ботев Пловдив.

"Няма да коментирам дузпата, никога не съм коментирал съдиите. Не съм доволен от резултата, но съм доволен, че футболистите се постараха пред наша публика. Има още какво да се желае, но то струва пари. Вече каквото и да кажа - ще изглежда като оправдание. Липса на късмет, но във футбола го има това. В България е модерно да се руши. Трудно е да се гради. Разбирайте ми буквално и в преносен смисъл. Царе сме на това да се руши бързо. Виждам какво е в главите на футболистите. След мача влизам в съблекалнята и гледам ужасно настроение. Не трябва да е така. Футболът се играе с настроение. Има футболисти, които могат и такива, които искат, но главата им е затормозена", каза още треньорът на Берое, който коментира и предстоящия двубой с ЦСКА:

"Всеки един мач е тежък. Така беше с Ботев и с Лудогорец. Всеки мач е тежък. Очаквам Берое да играе футбол, да гради, да се надиграва. Един път опитахме да рушим и паднахме с 0:2. Предпочитам да отидем, да създадем ситуации, да пресираме и да играем футбол. Очаквам да победим".

  Сподели
556