Любо Пенев зачеркна Левски за титлата и обяви: Борбата остава между нас и Лудогорец


FUTBOL-TV

Любо Пенев зачеркна Левски за титлата и обяви: Борбата остава между нас и Лудогорец

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев говори на пресконференция след равенството с Лудогорец в двубоя за първенство. Пенев обяви, че борбата за титлата остава между тези два отбора, очевидно зачерквайки Левски от борбата за първото място.

"Бяхме много близо до вкарването на гол през първата част. Създадохме положения и трябваше да вкараме един или два гола. На почивката да водиш с 0:2 е добре. Към края на второто полувреме умората си каза думата. В никакъв случай не играем срещу слаби футболисти. След като свърши мача - значи точката влиза в сметките ни. Разликата се запазва между основните претенденти за титлата. Нашата нагласа беше за победа. Енрике отпадна, защото му се натрупа умора. Един трябваше да отпадне. Аз съм доволен от момчетата. Съдията? Вие го коментирайте. Аз мисля, че има много моменти, когато картон не се показваше, а трябваше. Трябва да гледам на повторение", каза Пенев.

"Не ме притеснява. Каквото трябва да се подобрява - се коригира. Момчетата изпълняват това, което им се задава на като задачи. Когато си уморен - нормално да има грешки. Имаше моменти, когато трябваше да се защитаваме и го направихме добре. Аз мисля, че всички отбори в първата 6-ца са претръпнали от темата с "психологическо предимство". За мен няма проблем да играя като домакин и като гост. За мен моят отбор е по-добрият от Лудогорец. Моят отбор е най-добрият и това е ЦСКА", заяви още Любо Пенев.

  Сподели
392