Рубен Пинто: Лудогорец очакваха при нас да има някакви проблеми


FUTBOL-TV

Рубен Пинто: Лудогорец очакваха при нас да има някакви проблеми

"Работихме много здраво през седмицата. Знаехме какво представлява Лудогорец - те са силен тим, но характерът е много важен. Трябва да кажа, че феновете бяха с нас и това много помогна. Сега всички сме щастливи, но трябва мислим за следващия мач с Лудогорец, който е през уикенда", заяви голмайсторът на ЦСКА в днешния двубой с Лудогорец - Рубен Пинто.

"Голът ми? Хубав гол се получи. Бях на изгодна позиция, нямах никой зад гърба си. Мачът за първенство ще е различен. Надявам се, че ще покажем повече характер, защото в днешния мач бяхме отборът, който показа повече смелост и характер. Но в шампионата ще искам повече и повече от мен и съотборниците ми. Двубоят от шампионата ще е различен. Трябва да мислим много сериозно за него", каза още той.

"Лудогорец очакваха при нас да има някакви проблеми. Подготвихме се добре за този мач. Ще направим същото и за следващия. Но трябва да обърнем внимание и на някои неща, които не са чак толкова позитивни. И ние, и те можем да сме по-добре. В събота мачът ще е различен. Ще видите", завърши Рубен Пинто.

  Сподели
383