Стойчо Стоев преди мача с ЦСКА: Провокации вероятно ще има


FUTBOL-TV

Стойчо Стоев преди мача с ЦСКА: Провокации вероятно ще има

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция преди четвъртфинала с ЦСКА в турнира за Купата на България в сряда. Специалистът говори и за шампионатния сблъсък между двата тима в събота.

"Чакат ни два сериозни мача с ЦСКА София, но да се концентрираме върху двубоя за Купата на България", започна Стойчо Стоев. "Атмосферата на стадиона ще предразположи двата тима да покажат една добра футболна продукция. Естествено, че ние имаме амбиции и в двата турнира. Надявам се в сряда да продължим напред за Купата. Нашият отбор е достатъчно качествен. Момчетата са играли срещу всякакви противници".

Стоев призна, че с оглед високия залог в мача е възможно да има провокации. 
"Провокации винаги има. Срещат се характери на терена. Нормално е да има по-сериозни футболни стълкновения. Те са част от играта. Няма как да го избегнеш", категоричен е Стоев.

Според треньора на Лудогорец има разделителна линия между мача за Купата на България срещу ЦСКА и двубоя със същия съперник за първенство в събота.

"По никакъв начин нито аз, нито футболистите ще подценим двубоя за Купата на България. Ясно е, че мачът за първенството е от по-голямо значение, но и срещата за Купата има стойност", допълни специалистът.

Стойчо Стоев смята, че изходът на двата мача с ЦСКА няма да бъдат решаващи в битката за титлата.

"Донякъде споделям мнението, че това са шампионски двубои. Но не в пълна степен. Защото има доста мачове до края на първенството. Каквото и да се случи в срещите с ЦСКА София ще има сблъсъци и с другите опоненти в първата шестица. Виждате, че те се представят добре срещу водещите отбори".

  Сподели
382