Любо Пенев: В много двубои ЦСКА не завършва в пълен състав в Разград


FUTBOL-TV

Любо Пенев: В много двубои ЦСКА не завършва в пълен състав в Разград

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди отпътуването на тима за Разград. В сряда е 1/4-финалът за Купата на България срещу Лудогорец от 18:30 часа, а в събота от 17:15 часа е мачът от XXVIII кръг на Първа лига.

"Лясков е добре. Жеферсон наваксва това, което е пропуснал, така че имаме готовност какво за тази зона, така и за другите постове в нашия отбор", започна той.

"Ние ще играем футбол и ще искаме да победим чрез и с футбол. Противникът не знам какви идеи има за утрешния мач, но това са нашите намерения", обяви Пенев.

"Интересно назначение на съдия. Той ни свири един мач на нас, мисля, че премина нормално, но пък съм гледал други двубои на ЦСКА в Разград и в много двубои ЦСКА не е завършвал в пълен състав. Надявам се утре всичко да мине нормално и, разбира се, пак повтарям - всичко да се реши чрез футбол", заяви треньорът.

"Публиката започва да се връща на стадиона, увеличава се, подкрепата е голяма, какво повече да искат футболистите и разбира се треньорският щаб?", сподели Любослав Пенев.

"Няма драма. Целта е винаги да побеждаваме. Защо не сме победили, да не се връщам назад за определен мач този сезон, ние сме си направили изводите. Нямаме притеснения, готови сме и за битка, и изобщо да посрещнем всякакъв вид провокации откъдето и да било", категоричен е специалистът.

"И двете срещи в Разград ще са важни. Не само те, и тези, които минаха, и тези, които ще играем след тази седмица. Всички мачове са важни", коментира той.

"Имат силни страни, но не обичам да ги споделям пред вас. Знаем какво ни предстои, познаваме качествата на футболистите им, стила на игра, имат нов треньор, има промени, виждат се, но ние се концентрираме изцяло върху това, което ще направим и ние трябва да направим. Много е важно и най-важното е ние какво ще направим и как ще го направим, за да достигнем желаната цел", разкри треньорът.

"Играчите трябва да бъдат умни, за да се предпазят от провокации. Трябва да ги интересува само и единствено играта на нашия отбор. Говорено и работено е, симулирано е дори на тренировки. Не може да има оправдания на такова ниво, че за съдията или противника, футболистите трябва да бъдат концентрирани само върху задачите, които са поставени, нищо друго, и как да се спечели мачът, само това ни интересува, ние сме с този манталитет и тази задача", завърши Любослав Пенев.

  Сподели
379