Балтанов: Няма да кажа нещо лошо за феновете на Левски, не знам защо ме освиркаха


FUTBOL-TV

Балтанов: Няма да кажа нещо лошо за феновете на Левски, не знам защо ме освиркаха

"Благодаря на момчета, че спечелиха точката. Всички знаем, че е трудно да се играе с 10 човека на терена. Не трябва да коментираме съдийството. Имаше 20 нарушения, като първото мое, на които не се даде картон. Реферът реши на мен да ми даде. Дузпата я гледах на повторение - никаква дузпа. Така е решил - добре", заяви капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов след равенството с Левски.

"Винаги играем за три точки. За Купата ще направим всичко възможно да победим Черно море. Вече сме имали шанса да играем на финала и да спечелим преди две години. Дано пак да стане така. Момчетата се постараха с десет човека да издържат. Може би резултатът е справедлив. Трудно е без Тошко Неделев. Ако беше на терена - щяхме да победим", добави още Балтанов, който коментира фактът, че феновете на Левски го изпратиха с бурни освирквания:

"Това си е тяхно право. Аз никога не съм казал нещо лошо за някой от тях или за някого от клуба. Няма и да кажа. Пожелавам им да са живи и здрави и да подкрепят отбора си."

  Сподели
423