Зафиров: Ако не беше измислената дузпа - щеше да е друг резултат


FUTBOL-TV

Зафиров: Ако не беше измислената дузпа - щеше да е друг резултат

"Незаслужен първи жълт картон на Лъчо Балтанов. Да, вторият жълт картон беше заслужен, но червен картон, когато първият жълт не е заслужен... И останахме с човек по-малко. Аз съм доволен от играта на нашия отбор. Играхме добре. Да, не задържахме много топката, но се получи двуостър мач. Ако не беше измислената дузпа - щеше да е друг резултат", заяви спортният директор на Ботев Пловдив Адалберт Зафиров след равенството с Левски.

"Плейофите започнаха интересно. Лудогорец загуби две точки, Левски загуби две точки, а ние спечелихме една. ЦСКА беше на ръба да загуби две точки. За мен е добро начало на плейофите. Надявам се да свърши положително. Мачът беше на добро ниво. За нас беше важен мач. Продължавам да твърдя, че ние можехме да спечелим трите точки. Проведохме го добре тактически, особено с човек по-малко. Няма какво да спорим за дузпата. Несъществуваща дузпа. Ненормално е съдията да не може да види, че не е играл с ръка. Аз го гледах на повторение", каза още Зафиров.

"Тодор Недеелев за нас е много класен играч. В България няма толкова класен играч. Опитахме се да играем без него. Но ние искаме той да е на терена", добави силната фигъра в Ботев.

  Сподели
413